Nyfödd fotografering, s.k. ”Newborn photography”

 

Har ni fått tillökning i familjen?

 

En baby fotografering görs med fördel innan barnet hunnit bli 14 dagar (helst i perioden 6-10 dagar gammal), det är då barnet är som mest smidigt och lätt att placera som man vill för att få söta bilder. 🙂

 

Jag har tillbehör för utlåning under fotograferingen: Söta korgar och ”fågelbon”, dekorativa blöjskydd, änglavingar, romantiska hårprydnader, fina wrap´s och såklart passande foto bakgrunder. 🙂

 

 

Boka din baby fotografering här:

5 + 8 =

baby fotografering
foto baby fötter
baby myser i korg

Tips & Råd inför baby fotograferingen:

Tänk på att boka nyfödd fotograferingen i god tid (helst innan barnet är fött), för att försäkra er att tid finns att hitta för fotograferingen.
Tänk på att spädbarn blir lättare att fotografera när de är mätta och nöjda. Alla barn är olika och du känner ditt barn bäst, så försök fundera ut när bästa tidpunkt att fotografera ditt barn skulle vara, så försöker jag ordna det.
Ombyte är bra att ha med, så ser vi vad som passar ditt barn bäst, och vilka kläder som matchar till de olika fotobakgrunderna (i ateljén.)
Om barnet ska bli fotograferad ”i bara blöjan”, tänk på att inte ha åtsittande kläder före fotograferingen, det lämnar märken! (Detta gäller även mamman och pappan om de vill vara nakna när de håller i barnet. T.ex. undvika hårt åtsittande bh-band, o. dyl.)
Ta gärna med accessoarer, söta baby kläder, eller rekvisita (någon släkt klenod, favorit nallen…)

 

Er investering

Nyfödd baby foto paket  3500 kr ( priset gäller vardagar)

Fotografering i ateljé.

Följande ingår:

Fotografering i 11/2 – 2 timmar

Redigering

6 stycken förstoringar i A4 format (digitala kopior på dessa ingår också)

 

PS: Önskas fler bilder tillkommer dessa med 250 kr/ digital bild

Om du vill se priser på förstoringar, ev. rabatter o dyl. klicka på knappen nedan:

baby foto