Porträtt fotografering

Vill du ha ett fint porträtt av dig själv hemma på väggen, eller kanske på kontoret?

Eller behöver du kanske digitala bilder till din hemsida/ Facebook/ Linkedin?

Jag hjälper dig gärna att uppfylla din idé. Ta med några ombyten så att vi har lite olika stilar att välja mellan, och som passar de olika bakgrunderna om du väljer att bli fotograferad i ateljén. Även accessoarer såsom halsband, scarfsar , glasögon, m.m. kan ge karaktär åt en bild.

Ta gärna med din egen hårborste, och om du sminkat dig själv även läppstift till påfyllnad. Tänk på att du även kan boka in smink och hårstyling om du vill bli extra fin på bild 🙂

Vid utomhus fotografering, tänk på att det är mjukast och vackrast ljus på eftermiddag/ kväll under sommar halvåret, medan det vintertid är bäst att fotografera mellan kl. 11-14.

Er investering

Porträtt foto paket  2 995 kr ( helg 3 995 kr)

Ni väljer själv om fotograferingen ska ske utomhus eller i ateljé.

Följande ingår:

Fotografering i 1 – 1 1/2 timme

Redigering av bilder

Privat bildvisning, där ni väljer ut era bilder/ foto produkter

Internet galleri med de bilder ni valt, att visa upp för släkt och vänner (detta galleri ligger kvar i minst 2 månader.)

4 stycken bilder i storlek 13 x 18 cm (digitala kopior på dessa ingår också)

2 stycken förstoringar i A4 format (digitala kopior på dessa ingår också)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Webb foto paket 999 kr (utföres ej på helger)

Följande ingår:

Fotografering i 30 min.

Redigering av de 2 st bästa bilderna (fotografens val). Dessa digitala bilder får du skickade till dig via mail i både lågupplöst och högupplöst format.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

PS: För dig som vill ha en längre och mer komplett fotografering med både hår & make-up, kan jag rekommendera en s.k. ” Modell för en dag” fotografering.

– – – – – – – – – – – – -/- – – – – – –

PS: Önskas fler bilder tillkommer dessa med 250 kr/ digital bild (då ingår även en fotokopia i 13 x 18 cm format.) Om du vill se priser på förstoringar, ev. rabatter o dyl. klicka på knappen nedan:

”Mycket fina stämningar du har lyckats fånga! Både ljusmässigt och även kompositionsmässigt och många bra nyanser av ansiktsuttryck.” Med varma hälsningar Eva

Boka din porträtt fotografering här

2 + 15 =